Tu alegi produsul, noi asiguram Transportul gratuit

10% REDUCERE >> COD: HALLOWEEN

4. Livrarea produselor (din Termeni si Conditii)

4.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat rapid catre Cumparator. Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Cumparator in comanda. Se intelege ca adresa indicata de Utilizator in comanda de achizitie este luata in considerare pentru adresa de expediere si ca acest lucru nu poate fi modificat in nici un fel dupa incheierea procesului de cumparare. Utilizatorul este singurul responsabil pentru adresa furnizata pentru expediere. Pentru a evita fraudele, transportatorul responsabil de livrare isi rezerva dreptul de a verifica identitatea Utilizatorului prin verificarea unui document de identitate, care demonstreaza coincidenta datelor de comanda si de plata. In acelasi scop, Utilizatorul trebuie sa furnizeze un numar de telefon – de preferinta mobil – care poate fi utilizat in timpul tranzactiei sau expedierii, precum si indicarea numarului de interfon de la adresa de livrare, daca este cazul.

4.2. Timpul de livrare este cel indicat in timpul procesului de achizitie. In cazul omiterii unei date de livrare specifice, aceasta va avea loc nu mai tarziu de 30 (treizeci) de zile de la confirmarea comenzii de catre Deuxieme Fashion Guru SRL.

4.3. La livrarea produselor catre operatorul de transport desemnat, Deuxieme Fashion Guru SRL va transmite Utilizatorului un e-mail care confirma expedierea si care va contine, daca este posibil, codul de urmarire cu care poate verifica starea expedierii pe site-ul operatorului de transport. Livrarile vor fi efectuate de Luni pana Vineri, in timpul orelor normale de lucru, cu exceptia sarbatorilor.

4.4. Livrarea este considerata finalizata atunci cand Produsul este pus la dispozitia Cumparatorului, la adresa specificata in comanda de achizitie.

4.5. Receptia Produselor reprezinta acceptul Cumparatorului ca produsele au ajuns in stare buna, iar factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

4.6. In cazul in care Produsul nu este livrat sau este livrat cu intarziere, Cumparatorul poate trimite o plangere catre Deuxieme Fashion Guru SRL prin e-mail, la deuxiemefashion@gmail.com, indicand numarul si data comenzii dupa cum se mentioneaza in e-mailul de confirmare a comenzii, dar si datele de pe factura emisa. Deuxieme Fashion Guru SRL va examina reclamatia si va comunica rezultatul catre Cumparator cat mai curand posibil, si in orice caz in termen de maxim 30 (treizeci) de zile de la data depunerii plangerii.

4.7. In cazul in care Produsul nu este livrat, Deuxieme Fashion Guru SRL va rambursa sumele platite de Cumparator cat mai curand posibil si in orice caz in termen de 30 (treizeci) de zile de la data depunerii cererii. Suma de rambursare va fi comunicata prin e-mail si va fi creditata prin aceeasi metoda de plata utilizata de Cumparator, daca nu este convenit altfel intre parti sau prin cupon valoric (voucher). Cu toate acestea, se intelege ca Deuxieme Fashion Guru SRL isi declina orice responsabilitate pentru eventualele intarzieri in creditarea rambursarii care depind de sistemul de management al metodei de plata utilizate de Cumparator, de catre banca Deuxieme Fashion Guru SRL sau de banca la care Cumparatorul are contul inregistrat. Posibilitatea ca Utilizatorul / Cumparatorul sa adere la ofertele comerciale curente, ramane neafectata.

4.8. In cazul in care livrarea a fost realizata cu o intarziere de mai mult de 30 (treizeci) de zile fata de termenul de livrare indicat pe Site, Cumparatorul are dreptul de a refuza primirea Produselor, caz in care se va aplica paragraful precedent.

4.9. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Deuxieme Fashion Guru SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Deuxieme Fashion Guru SRL de la Cumparatorul in cauza.

4.10. Livrarea Produselor vandute de Deuxieme Fashion Guru SRL este gratuita.