Tu alegi produsul, noi asiguram Transportul gratuit

10% REDUCERE >> COD: HALLOWEEN

6. Retragerea (din Termeni si Conditii)

6.1. Cumparatorul poate denunta unilateral Contractul, respectiv sa returneze un Produs, in termen de 14 de zile calendaristice, numai in scris si poate returna produsul sau produsele, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, atat timp cat Produsul sau Produsele:

  • sunt in ambalajul original si sunt complete
  • nu au fost utilizate sau deteriorate (in caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului)
  • nu sunt neadecvate pentru returnare din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, daca au fost desigilate dupa livrare
  • nu prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

6.2. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati prin formularul de retur, utilizand o declaratie neechivoca privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur. Pentru aceasta:

  • puteti completa formularul online, pe care il gasiti AICI, care va fi trimis direct prin apasarea butonului “Trimite”
  • sau puteti descarca local formularul , pe care il gasiti AICI, si sa il trimiteti completat prin e-mail, la adresa: deuxiemefashion@gmail.com.

6.3. Potrivit ordonantei 34/2014, perioada de returnare a Produs expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Produs – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

6.4. Cumparatorul poate face returul prin orice firma de curierat.

6.5. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator.

6.6. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

6.7. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card bancar, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;
  • pentru Comenzile achitate cu ramburs, prin virament bancar, in contul IBAN specificat in Formularul de Retur sau prin emitere de voucher electronic la alegerea Cumparatorului

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

6.9. In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.10. Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari Deuxieme Fashion Guru SRL, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa deuxiemefashion@gmail.com.